ONS VERHAAL

Timmermans start zijn verhaal in 1875 als Adolf, de overgrootvader van de huidige zaakvoerder Marc Timmermans, een schoenatelier opent in de Nieuwstraat in Sint-Niklaas. Hij maakt hier voor de betere burgerij schoenen op maat, op ambachtelijke wijze. Het assortiment breidt uit, de zaak krijgt nog meer succes, en het atelier wordt een echte winkel in de Stationsstraat.

 

4 generaties later krijgt de winkel, na enkele verbouwingen, in 1995 nieuw leven ingeblazen met Marc & Carl Timmermans aan het roer. Ze kiezen voor een neutrale, tijdloze stijl waarin lijnenspel en subtiele kleurschakeringen zich verrassend aanpassen aan elk nieuw modebeeld, toegankelijk voor een ruim publiek. 21 jaar later breidt de winkel verder uit via internet, en gaat de webshop online.

 

Timmermans is nu een trendy en stijlvolle winkel in het hartje van Sint-Niklaas met een breed aanbod aan luxueuze schoenen en lederwaren. De collectie bevat meer dan 1000 artikelen van gerenommeerde merken voor dames, heren en kinderen.