LEVERING & VERZENDING

 

LEVEREN EN/OF AFHALEN :

U mag uw bestelling afhalen in onze winkel in Sint-Niklaas, laten leveren op een privéadres of in het dichtstbijzijnde postpunt.

 

AFHALEN IN DE WINKEL:

Druk uw bevestigingsmail af en neem deze mee naar onze winkel in Sint-Niklaas als bewijs. U betaalt geen verzendkosten.

Indien u uw bestelling niet kan ophalen binnen de 7 dagen, sturen wij u per e-mail een herinnering. Eén week na deze herinnering krijgt u een nieuwe e-mail met een tegoedbon ter waarde van uw bestelling.

 

THUIS LATEN LEVEREN:

Het pakket wordt u aangeboden op een privéadres. Bent u niet thuis, dan laat de postbode een bericht achter met informatie waar u het pakket kan ophalen (doorgaans het dichtstbijzijnde postpunt).

 

LEVERTERMIJN:

De levertijd voor een privéadres is twee werkdagen. Bij afhaling in onze winkel ligt uw bestelling de volgende dag al klaar (onder voorbehoud).

 

VERZENDING:

Bpost levert voor Timmermans. Nadat Bpost van ons uw bestelling ontvangt, krijgt u een verzendbevestiging per e-mail. Hierin staat het track & trace nummer waarmee u het pakket kunt volgen.

U ontvangt uw pakket binnen 2 werkdagen na de verzendbevestiging. Bij afwijkingen op de leveringstermijn, verwittigen wij u zo snel mogelijk per e-mail.

 

Verzendkosten

Bestelwaarde

tot €99,95

vanaf €99,95

Verzendkosten België

€7,50

gratis verzending

Verzendkosten NL/LU

€10

gratis verzending

Verzendkosten rest EU

€15

€15

 

 

Heeft u vragen over uw levering? Neem gerust contact op met onze klantendienst. Hou a.u.b. uw ordernummer bij de hand.